Wereldkampioenschap Kyokushin Karate

In april 2021 zal een Kyokushin Karate delegatie van Fightingteam F en F hun opmars maken op het Wereldkampoenschap in Japan. Te weten: Senpai Joy, Senpai Gert-Jan, Senpai Paul, Jun Yi, Evie, Harmen Jappie, Kyan, Aron, Josyn en Jarno. Dit tiental athleten krijgt de kans om hun niveau te meten aan de top. Het Fightingteam is in volle voorbereiding onder leiding van een Top team bestaande uit het wedstrijdsecretariaat, Stichting Activity Foundation, Top trainers van Sportclub F en F, Topsport Fysiotherapie, Topsport Arts en Topsport diëtisten.

U kunt u voorstellen dat deelnemen aan een WK de nodige kosten met zich mee brengt, aan voorbereidingen, de reis, het verblijf en de deelnamekosten om maar iets te noemen. In de Karatesport is het zo dat de atleten zelf verantwoordelijk zijn om hun carrière te bekostigen. Dit doen zij d.m.v. sponsoring te werven van bedrijven, particulieren of collectieve sponsoracties.

Wilt u bijdragen aan het waarmaken van de droom van onze athleten om in april in Japan, het Mekka van onze sport, te kunnen staan? Dat kan! En dat kan op maar liefst twee manieren:

1. Sponsor hen dan nu via het onderstaand sponsorformulier!

2. Doe uw boodschappen bij Poiesz en spaar Jeugd Sponsor Munten!

Door de munten in de koker te stoppen van Stichting Activity Foundation of de munten af te geven bij een atleet/trainer/sensei/senpai of door het op te sturen naar onderstaand adres, helpt u al mee. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Stichting Activity Foundation, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de gemotiveerde jeugd van onze vereniging die zal deelnemen aan het Wereldkampioenschap. Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Stichting Activity Foundation is te vinden bij de Poiesz supermarkt Boschplein in Sneek. U kunt het ook inleveren bij degene die u kent van Sportclub F en F. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten. 
 
Voor meer informatie m.b.t. de WK sponsoring kunt u contact opnemen met:
 
Stichting Activity Foundation
Sponsorcoördinator WK: Gert-Jan Pels
gert-jan@activityfoundation.nl
0515-432030