Paul Baidenmann

Vrijwilligerscoördinator

Ik ben Paul Baidenmann, Karateka en werknemer bij Sportclub FenF The Inner Way. Daar ben ik op vele vlakken actief binnen het lesgeven in de verschillende sporten die we daar doen,
en doe ik allerlei zaken daarnaast, van schoonmaken tot administratief werk. Ik ben ooit begonnen als vrijwilliger bij de Stichting Activity Foundation, om hier te helpen in ter
ondersteuning van verschillende projecten. Later ben ik gevraagd om binnen de stichting vrijwilligerscoördinator te worden. Dit doe ik al weer een jaar of 9.

Binnen deze taak probeer ik voor elk project die we hebben voldoende vrijwilligers te organiseren op een zo goed mogelijke manier. Ik heb ook samen met Josyn deelgenomen aan een cursus vrijwilligerscoördinator. Om zo goed zicht te krijgen hoe je meer vrijwilligers kan genereren, maar vooral hoe je een goed beleid kan organiseren, wat heel interessant is. Hierdoor hoop ik deze taak met veel plezier te kunnen blijven uitoefenen en mezelf te kunnen verbeteren hier in.

Naast vrijwilligerscoördinator, heb ik ook een aantal projecten van de stichting onder mijn beheer. Dit zijn o.a. Zwembad training, de Grote Clubactie, Trainings weekend Ameland samen met Sensei Sinisa.