Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karate Summer Camp

26 Aug 2024

Van maandag 26 tot en met donderdag 29 augustus organiseren wij opnieuw ons Karate Summer Camp! Speciaal voor al onze karateka's vanaf 6 jaar! Het Karate Summer Camp is de ideale mogelijkheid om je karate vaardigheden te vergroten, je conditie naar een hoger plan te tillen en je fighting skills te vergroten. Je gaat op eigen gelegenheid naar het Karate Summer Camp. Er is geen overnachting mogelijk.

Het belooft een week vol uitdagende en afwisselende trainingen te worden. Een boost voor het aankomende seizoen. Het Karate Summer Camp bevat alle ingredienten voor een super inspirend trainingsweekend waarin voor iedereen iets te leren valt!

 Praktische zaken 
·      Maandag 26 t/m donderdag 29 augustus 2024
·      Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek
·      Van 9.00 tot 16.00 uur
·      Prijs: € 250,-
·      Verzorging: lunch.

Inschrijven
Inschrijven kan hier: Karate Summer Camp

Meenemen
• Dogi (karatepak) + obi (band) 
• Beschermingsset
• Hardloopschoenen/sportschoenen
• Voldoende water en/of andere (sport)dranken en een bidon/fles om te vullen 
• Trainingspak voor over je dogi tijdens het eten
• Een goed humeur en een goede conditie ;-)

U kunt gerust zakgeld mee te geven/nemen om iets te kopen van The Inner Way Sportcafé. De lunch wordt goed verzorgd en er is voldoende. Ook vragen wij u geen ongezonde tussendoortjes mee te geven, wat al vaker heeft geleid tot misselijkheid en/of overgeven tijdens de trainingen.