Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karate Summer Camp

16 Aug 2021

Van maandag 16 tot en met donderdag 19 augustus organiseren wij opnieuw ons Karate Summer Camp! En dit jaar speciaal voor al onze karateka's vanaf 6 jaar! Het Dutch Summer Camp is de ideale mogelijkheid om je karate vaardigheden te vergoten, je conditie naar een hoger plan te tillen en je fighting skills te vergroten. Je gaat op eigen gelegenheid naar het Karate Summer Camp. Er is geen overnachting mogelijk.

Het belooft een week vol uitdagende en afwisselende trainingen te worden. Het Karate Summer Camp bevat alle ingredienten voor een super inspirend trainingsweekend waarin voor iedereen iets te leren valt!

 Praktische zaken 
·      Maandag 16 t/m donderdag 19 augustus 2021
·      Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek
·      Van 9.00 tot 16.00 uur
·      Prijs: € 200,-
·      Verzorging: lunch.

Inschrijven
Inschrijfformulier Karate Summer Camp

Meenemen
• Dogi (karatepak) met eventueel kleding eronder om warm te blijven + obi (band) 
• Beschermingsset
• Hardloopschoenen/sportschoenen
• Voldoende water en/of andere (sport)dranken en een bidon/fles om te vullen 
• Je kunt je nu omkleden in een trainingspak voor de lunch, we eten niet in Dogi
• Een goed humeur en een goede conditie ;-)

U kunt gerust zakgeld mee te geven/nemen om iets te kopen van The Inner Way Sportcafé. De lunch wordt goed verzorgd en er is voldoende. Ook vragen wij u geen ongezonde tussendoortjes mee te geven, wat al vaker heeft geleid tot misselijkheid en/of overgeven tijdens de trainingen.