Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Initiatie Reiki & Seichem Tera-Mai I (cursus)

23 Oct 2022

Initiatie Reiki & Seichem Tera-Mai I (cursus)
Reiki & Seichem Tera-Mai I is gericht op het fysieke niveau. Tijdens de cursus leer je hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen. Je leert (weer) te vertrouwen op je intuïtie, te behandelen vanuit je gevoel en je gaat leren hoe je dit kunt inzetten tijdens een behandeling. Je zult ook gaan voelen dat Reiki & Seichem Tera-Mai doorwerkt naar de oorzaak van de klacht. De fysieke pijn wordt geheeld, doordat de energie de oorzaak opzoekt. Reiki & Seichem Tera-Mai I is een bewustwordingsproces, waardoor je uiteindelijk weer helemaal thuiskomt in jezelf. Dit alles onder leiding van een gediplomeerd Reiki Master. Aan het einde van de cursusdag ontvang je een erkend certificaat.

Voor wie is het geschikt?
Reiki & Seichem Tera-Mai is door iedereen te leren. Je komt weer volledig in contact met je kern, je essentie, met wie je werkelijk bent. Je kunt anderen meenemen in dit proces doordat je behandelingen kunt gaan geven. Voor mensen die al werken als therapeut of coach betekent dat, dat je sessies nog effectiever kunnen worden. Het is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon, maar ook voor jou als therapeut.

Praktische informatie
Zondag 23 oktober 2022
06.30 - 17.00 uur
Inclusief twee verplichte Oefendagen in 2023
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek
Prijs: € 425,-

Aanmelden

U kunt zich hier inschrijven: Initiatie Reiki & Seichem Tera-Mai I