Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karate Winter Camp

04 Mar 2022

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 maart organiseert Sportclub F en F The Inner Way haar jaarlijkse trainingskamp voor alle karateka's vanaf 6 jaar. De maaltijden zijn gevarieerd en er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen, mits je die op je aanmeldformulier aangeeft. Je gaat op eigen gelegenheid naar het Karate Winter Camp. Er is geen overnachting mogelijk.

Het belooft een weekend vol uitdagende en afwisselende trainingen te worden. Het Karate Winter Camp bevat alle ingredienten voor een super inspirend trainingsweekend waarin voor iedereen iets te leren valt!

Praktische informatie
Vrijdag 4 t/m zondag 6 maart 2022
Vrijdag 4 maart 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 5 maart 2021 9.30 - 16.00 uur inclusief lunch
Zondag 6 maart 2021 9.30 - 16.00 uur inclusief lunch

Kosten
€150,00

Inschrijven
Inschrijven kan tot 1 maart 2022. Schrijf je hier in: Inschrijfformulier Karate Winter Camp

Meenemen
• Dogi (karatepak) + obi (band) 
• Beschermingsset
• Hardloopschoenen/sportschoenen
• Voldoende water en/of andere (sport)dranken en een bidon/fles om te vullen 
• Trainingspak voor over je dogi tijdens het eten
• Een goed humeur en een goede conditie ;-)

U kunt gerust zakgeld mee te geven/nemen om iets te kopen van het sportcafé. De lunch wordt goed verzorgd en er is voldoende, het wordt per persoon verpakt. Ook vragen wij u geen ongezonde tussendoortjes mee te geven, wat al vaker heeft geleid tot misselijkheid en/of overgeven tijdens de trainingen.