Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karate Spring Camp

11 Jun 2021

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juni organiseert Sportclub F en F The Inner Way haar jaarlijkse trainingskamp voor alle karateka's vanaf 6 jaar. De trainingen zullen buiten plaatsvinden. De maaltijden zijn gevarieerd en er kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen, mits je die op je aanmeldformulier aangeeft. Je gaat op eigen gelegenheid naar het Karate Spring Camp. Er is geen overnachting mogelijk.

Het belooft een weekend vol uitdagende en afwisselende trainingen te worden. Het Karate Spring Camp bevat alle ingredienten voor een super inspirend trainingsweekend waarin voor iedereen iets te leren valt!

Praktische informatie
Vrijdag 11 t/m zondag 13 juni 2021
Vrijdag 11 juni 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 12 juni 2021 9.30 - 16.00 uur inclusief lunch
Zondag 13 juni 2021 9.30 - 16.00 uur inclusief lunch

Kosten
€150,00

Inschrijven
Inschrijven kan tot 1 juni 2021. Schrijf je hier in: Inschrijfformulier Karate Spring Camp

Meenemen
• Dogi (karatepak) met eventueel kleding eronder om warm te blijven + obi (band) 
• Beschermingsset
• Hardloopschoenen/sportschoenen
• Voldoende water en/of andere (sport)dranken en een bidon/fles om te vullen 
• Jasje voor over je dogi tijdens het eten
• Een goed humeur en een goede conditie ;-)

U kunt gerust zakgeld mee te geven/nemen om iets te kopen van het sportcafé. De lunch wordt goed verzorgd en er is voldoende, het wordt per persoon verpakt. Ook vragen wij u geen ongezonde tussendoortjes mee te geven, wat al vaker heeft geleid tot misselijkheid en/of overgeven tijdens de trainingen. De kleedkamers zijn gesloten, kleed je dus thuis om. Er is wel een toilet beschikbaar voor de deelnemers.