Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Health & Happiness Congress

07 Mar 2021

Wil je vit en vitaal 2021 in én je gelukservaring vergroten? Of heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Of heb je gewoon zin om eens mee te doen met een les Taijiwuxigong of meditatie van erkend Buqi therapeut Frank Liew-On?

Kom dan GRATIS langs op het Health & Happiness Congress, op zondag 7 maart van 13:30 - 17:30 uur aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek en doe vrijblijvend ervaringen en inspiratie op tijdens de verschillende workshops en lezingen! Iedereen is welkom!

Meer informatie over de doktoren en therapeuten
Er worden twee workshops gegeven door grondlegger van de HARTH methodiek en tevens Buqi therapeut Frank Liew-On. Waarin hij uitleg geeft over meditatie vanuit de HARTH filosofie. En de workshop Taijiwuxigong, waarin hij stulstaat bij het belang van het goed zorgen voor jezelf, mentaal, fysiek, maar ook energetisch. Taijiwuxigong is een energetisch zelf-helingssysteem dat is ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun. In feite is Taijiwuxigong een heel eenvoudig systeem voor zelfreiniging. Taijiwuxigong helpt blokkades in de energiekanalen los te maken en de circulatie van de interne vitale energie te optimaliseren. Dit brengt balans in de regulerende werking van lichamelijke functies, waardoor gezondheid en welzijn toenemen. Het energetisch zelf-healingsysteem biedt de mogelijkheid om uw natuurlijk evenwicht terug te vinden zowel op fysiek, als op emotioneel vlak, door het leren gebruiken van spontane beweging. 

Het programma
13.30 Inloop met een kop thee of koffie
13.45 Meditatie workshop door Frank Liew-On
14.30 ...
15.15 ...
16.00 ...
16.45 Workshop Taijiwuxigong door Buqi Therapeut Frank Liew-On