Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatie Workshop

25 Mar 2021

Jaarlijkse organiseren wij een prachtige Meditatie workshop in Møns Klint, Denemarken. Jouw ideale kans om te ontstressen en tot rust te komen in de mooie, rustgevende en bosrijke omgeving van Møns Klint. We verblijven in Danhostel Møns Klint. Een prachtige rustige locatie met genoeg mogelijkheden voor fijne wandelingen in de luisterrijke natuur. 

Om helemaal optimaal te kunnen genieten van onze meditatie workshop, kun je ook deelnemen aan onze HARTH Meditatie Clinic van maandag 22 tot en met woensdag 24 maart op onze locatie in Sneek.

Voor wie is deze meditatie workshop?
Onze meditatie workshop is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding. een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren.

Je niveau van meditatie is bij deze workshop niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Wat ervaar je tijdens de meditatie workshop?
Je ervaart wat meditatie is.
Je ervaart waarom meditatie zo belangrijk en ­effectief is.
Je ontdekt hoe je meditatie kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Je ervaart welk effect meditatie heeft op je ­mentale gesteldheid en energieniveau.
Je leert waarom meditatie je kan helpen bij ­angsten, stress, slaapproblemen, hoge bloeddruk en andere klachten.
Je maakt kennis met verschillende meditatie­technieken.

Praktische informatie
Donderdag 25 t/m zondag 28 maart 2021
Danhostel Møns Klint, Klintholm Havnevej 17A, 4791 Borre, Denemarken

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 maart 2021. De aanmelding gaat binnenkort open.