Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Introductiecursus Taijiwuxigong

29 Mar 2021

Taijiwuxigong is een eenvoudig maar diepgaand systeem voor zelfgenezing ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun, waarvan iedereen al na korte tijd de weldaad kan ervaren. Door de beoefening van Taijiwuxigong kun je gezond en jong blijven, kun je je mentale, sportieve en artistieke prestaties verbeteren en van klachten genezen. Ook vermindert het stress, brengt het u tot rust en laat het u oog in oog staan met confrontaties met uzelf welke schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het doel van Taijiwuxigong is zelfgenezing en zelfregulering van lichaam en geest.

De oefeningen (daoyins red.) hebben tot doel de spieren - maar ook de geest - op een alerte manier te ontspannen en de ligamenten te strekken. Hierdoor worden gewrichten verlengd of ‘geopend’. Dit bevordert de doorvoer van lichaamsvloeistoffen en neurologische signalen met als gevolg dat het gewricht soepeler wordt en de weefsels eromheen worden gezonder. De kracht van de oefeningen zit dan ook in de herhaling en het op de juiste wijze geleiden van de reacties die tijdens het oefenen ontstaan.

In de week van 29 maart kunt u vrijblijvend komen kennismaken! Dit is tevens de eerste week van de tien lesweken durende cursus. Gedurende de tien lesweken kunt u dan ook 10 lessen volgen. Wij raden het aan om iedere week 1 les te volgen, zo blijft u mooi de opbouw van de trainingen volgen zoals het bedoeld is. U bent vrij om een voor u geschikt moment in de week te vinden. Dit kan iedere week op hetzelfde moment zijn, of de ene week op een ander moment dan de andere week. LET OP: Dit maal vallen er veel vrije dagen, een vakantie en een trip naar Japan voor het WK er tussendoor, hierdoor zijn de data erg verspreid. Echter willen wij wel graag de Introductiecursus aan u blijven aanbieden in het voorjaar, ondanks de omstandigheden. Kijk dus goed naar de onderstaande data, noteer het direct in jouw agenda en plan voor jezelf alvast jouw 10 lessen in.

Praktische informatie
Maandag: 29 maart, 26 april, 10, 17, 31 mei en 7, 14, 21 juni.
Dinsdag: 30 maart, 6 april, 11,18,25 mei en 1,8,15,22 juni.
Donderdag: 1, 8, 29 april, 20, 27 mei en 3, 10, 17, 24 juni.
Vrijdag: 9, 30 april, 14, 21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni.

Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Kosten
€ 165,-

Aanmelden
Aanmelden kan tot 20 maart 2021. De aanmelding gaat binnenkort open.