Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

ActivityRun

03 Jul 2021

De ActivityRun is dé jaarlijkse sponsordag van Stichting Activity Foundation. Op deze dag houden wij onze sponsorloop! Het is een dag waarop de Activity Foundation haar maatschappelijke belang laat zien en zich inzet voor de gezondheid en voor een beter leven van een ander. 

Goede doelen

Fit door Sport
Fit Door Sport is een Sneker sportvereniging voor aangepast sporten in de gemeente Súdwest-Fryslân die zich richt op sporters met een lichamelijke beperking. Fit Door Sport heeft drie sporten binnen de clubmuren, en drie sportspelgroepen. Om dit te kunnen blijven aanbieden hebben zij onze hulp hard nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van geschikte materialen.

Stichting Activity Foundation
Stichting Activity Foundation F en F The Inner Way is een charitatieve stichting uit Sneek die zich richt op het organiseren van sportevenementen met behulp van vrijwilligers. Het doel is om maatschappelijke betrokkenheid, innerlijke ontwikkeling en sociale verbroedering te realiseren voor jong en oud.

Praktische informatie
Zaterdag 3 juli 2021
09.30 - 12.00 uur
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Hoe werkt het?
Je kunt het sponsorformulier downloaden, wanneer je dat gedaan hebt kun je opzoek gaan naar mensen die je willen sponsoren. En dus ook de goede doelen sponsoren, want de volledig opbrengst gaat naar de goede doelen. Mensen kunnen jou een eenmalig bedrag sponsoren, dit kan door middel van het scannen van de QR-code of door het contant aan jou te geven. Iedere euro telt, alle kleine beetje helpen. 

Kosten
Iedereen mag meedoen met de sponsorloop, of je nu een lid ben van The Inner Way of gewoon iemand die graag een steentje bijdraagt aan de maatschappij. Dus motiveer je vrienden, vriendinnen, broers, zussen, moeder, vader, ooms en tantes om mee te doen!

Aanmelden
Om je aan te melden dien je het aanmeldformulier in te vullen en het sponsorformulier te downloaden. Aanmelden kan tot 15 juni 2021. De aanmelding gaat binnenkort open.