Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Jeugdkarate Examen

20 Nov 2021

Op zaterdag 20 november organiseren wij het karate examen voor onze karateka's van 6 t/m 12 jaar (geboortejaar 2008 t/m 2014).

Praktische informatie
Zaterdag 20 november vanaf 9.30 - 12.30 uur (vanaf 9.20 uur ben je welkom). Reguliere lessen komen te vervallen!
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de kyu waarvoor de examen doet. Het overzicht hiervan kun je vinden in het aanmeldformulier. De kosten dienen te zijn voldaan voorafgaand aan het examen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 10 november 2021. Aanmelden kan via het formulier dat je van jouw Shihan, Sensei of Senpai krijgt uitgedeeld. Je kunt dit weer inleveren bij hem of haar, of bij de balie aan de Lange Veemarktstraat in Sneek. Bij afmelding tot 72 uur van te voren hebt u recht op een restitutie van 100%, daarna vervalt het restitutierecht en dient u het examengeld volledig te betalen. 

Meenemen
• Dogi (karatepak) + obi (band)
• Beschermingsset (compleet)
• Voldoende geld om eten en/of drinken te kopen (het nuttigen van eigen etens- en drinkwaren is niet toegestaan)
• Graduatiepas (verplicht, witte pas)
• Karate paspoort (optioneel, blauw)