Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatie Clinic

27 Feb 2023

Voor wie is deze meditatie clinic?

Onze meditatie clinic is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding. een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren. Je niveau van meditatie is bij deze workshop niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Wat is HARTH meditatie?

HARTH Meditatie stimuleert je om in stilte terecht te komen, en o.a. te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving. Meer dan ooit heeft de wereld waarin wij leven behoefte aan stilte, licht en liefde. En ook wij als mensen, hebben dit harder dan ooit nodig! Gun jezelf de stilte, het licht en de liefde in overvloed en het zal je goed doen.

Wat ervaar je tijdens de meditatie clinic?

Je ervaart wat meditatie is.
Je ervaart waarom meditatie zo belangrijk en effectief is.
Je ontdekt hoe je meditatie kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Je ervaart welk effect meditatie heeft op je mentale gesteldheid en energieniveau.
Je leert waarom meditatie je kan helpen bij angsten, stress, slaapproblemen, hoge bloeddruk en andere klachten.
Je maakt kennis met verschillende meditatietechnieken.

Praktische informatie

Maandag 27 februari t/m woensdag 1 maart 2023
9.00 - 12.00 uur
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Kosten: € 250,- (soepje, thee, fruit inbegrepen)

Aanmelden kan tot 10 februari 2023 en kan via het online inschrijfformulier