Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Activity Day

21 Jul 2023

Dit is hét event voor alle vrijwilligers en donateurs van F en F The Inner Way!

Op deze dag worden alle vrijwilligers en donateurs in het zonnetje gezet. Er zal worden stilgestaan bij de bijdrage die zij het afgelopen seizoen hebben geleverd. Een moment waarin we terugblikken op wat we samen bereikt hebben. Ook een moment waarin we onze dankbaarheid kunnen uitdrukken. En een moment waarin we vooruitblikken naar de mooie dingen die we komend seizoen met elkaar tot stand kunnen brengen. 

Mag ik ook komen?
Jij bent welkom als je:
- dit seizoen hebt meegeholpen bij de organisatie van een evenement zoals de Clubkampioenschappen, Trainingskamp Ameland, examens, etc.
- dit jaar gaat helpen bij een evenement zoals de Waterpoort Cup, etc. 
- lid van Sportclub F en F bent
- vrije donaties aan Stichting Activity Foundation hebt gedaan dit seizoen

Ben je niks van dit bovenstaande (maar bijvoorbeeld ouder van een lid, geïnteresseerd, etc.) en wil je wel langskomen? Dan kun je voor €3,- een toegangsbandje kopen. Je krijg geen gratis muntjes, je kunt ze wel kopen. 

Wat is er te doen?
Bij aankomst krijg je 2 muntjes van ons, daarmee kun je eten en drinken halen. Er is allerlei lekkers! Mocht je meer muntjes willen, dan zijn die te koop bij de kassa voor 3 euro per muntje. Daarnaast zal er gepresenteerd worden wat we met elkaar hebben bereikt of wat we nog gaan bereiken dit seizoen. Ook is er een DJ, veiling en nog veel meer gezelligheid! Eigenlijk een mini festival!

Steun het goede doel!
De opbrengst van deze gezellige dag gaat naar de gehandicapten sport. We vinden het belangrijk om naast onze dankbaarheid te uiten, ons ook samen in te zetten voor de maatschappij!

Locatie en tijd
De Activity Day is op 21 juli van 17:00 tot 21:00, bij Sportclub F en F The Inner Way, Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek.

Aanmelden?
Je kunt nu hier aanmelden: Ik kom op de Activity Day!