Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Taiji Zomerstage

30 Aug 2024

Van 30 augustus t/m 1 september jezelf even helemaal loskoppelen en je aandacht richten op je eigen vitaliteit en energie? Dat kan tijdens onze driedaagse Taijii Zomerstage! De ideale gelegenheid voor een gedegen kennismaking met verschillende Taiji disciplines. Lekker drie dagen jezelf opladen zo aan het einde van de Zomervakantie. Want van Taiji ga je steviger in je schoenen staan en wordt je bewust(er) van je eigen lichaam. Je wordt soepeler en kunt je beter concentreren. Door een verbeterde houding heb je meer energie en een grotere lichamelijke en geestelijke weerstand. De trainingen - want er wordt daags meerdere keren geoefend - bevatten specifieke rek-, en strekoefeningen, maar verschaffen ook theoretisch inzicht in het verbeteren van de eigen lichaamshouding.

Klik hier voor meer informatie over Taiji.

Praktische zaken

Vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2024
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek
Vrijdag en zaterdag 6.00 tot 18.30 uur
Zondag 6.00 tot 16.00 uur

Je kunt kiezen uit twee arrangementen:
Het arrangement van €375 is inclusief verzorging van thee en fruit.
Het arrangement van €571 is inclusief verzorging van thee, fruit, en maaltijd(en).

Wil je de Taiji Zomerstage combineren met de Taiji Jin Workshop? Kies dan voor het KOMOREBI vitaliteitspakket en krijg € 31 korting!
 
Inschrijving kan hier: Taiji Zomerstage