Taijiwuxigong

Wilt u zich vrijer voelen, lekkerder in uw vel zitten? Fitter en vitaler zijn? Wilt u zich beter kunnen ontspannen en tegelijkertijd alerter zijn? Dan is Taijiwuxigong bij het Healing Centre iets voor u! 

Volop zelf werken aan uw vitaliteit en algehele welbevinden

Taijiwuxigong (spreek uit: Tai tsjie woeksie koeng) is een oefenmethode die gericht is op het zuiveren van het lichaam van ziekteverwekkende factoren, het verbeteren van de vitaliteit en het algeheel welbevinden. Het is een oefensysteem dat is ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun. De Taijiwuxigong ­oefenmethode omvat: spontane- en geleide bewegingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en klankoefeningen. De basis van Taijiwuxigong is dat het menselijk lichaam is toegerust met een aantal ­helende krachten: lichaamskrachten en mentale kracht. ­Wanneer deze lichaamskrachten (chi krachten) worden vrijgelaten of worden aangestuurd met behulp van mentale kracht kan de beoefenaar een positieve invloed uitoefenen op de gezondheid van het lichaam en geest. Gecertificeerd BuQi-therapeut Frank Liew-On heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van deze methode, zodat er op verantwoorde wijze wordt omgegaan met de energie die vrijkomt tijdens de lessen. Liew-On is gecertificeerd door Dr. Shen Hongxun van het BuQi Instituut in Gent. Door regelmatige beoefening van Taijiwuxigong kun je gezond en vitaal blijven, kun je mentale, sportieve en artistieke prestaties verbeteren. Er bestaan geen leeftijdsgrenzen voor de beoefening van Taijiwuxigong.

Positieve spiraal om geest en lichaam gezond en weerbaar te houden

Serieuze en regelmatige beoefening van Taijiwuxigong zet een positieve spiraal in werking die helpt om lichaam en geest gezond en weerbaar te houden. Moeheid verdwijnt en ook “modernetijds-klachten” zoals RSI of burn-out verschijnselen kunnen spontaan genezen.

In de eerste week kunt u vrijblijvend komen kennismaken! Dit is tevens de eerste week van de tien weken durende cursus. Gedurende de tien weken kunt u dan ook 10 lessen volgen. Wij raden het aan om iedere week 1 les te volgen, zo blijft u mooi de opbouw van de trainingen volgen zoals het bedoeld is. U bent vrij om een voor u geschikt moment in de week te vinden. Dit kan iedere week op hetzelfde moment zijn, of de ene week op een ander moment dan de andere week. 

Lesmomenten
Maandag 18.00-19.30 uur
Dinsdagavond 19.00-20.30 uur
Donderdagochtend 10.00-11.30 uur
Vrijdagochtend 09.15-10.45 uur

Praktische informatie
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Kosten
€ 165,-

Aanmelden
U kunt zich voor de proefles aanmelden door een mail te sturen naar info@healingcentre.nl.

U kunt zich hier inschrijven voor de gehele cursus: AANMELDEN.

U verklaart eenmalig bij uw inschrijving dat u enkel komt wanneer u in gezonde toestand bent en geen last hebt van de in onze Corona maatregelen opgenomen klachten. U krijgt daarnaast bij uw eerste les van ons een stempelkaart die iedere les wordt afgetekend.