Feng Shui / Geomantie

De letterlijke betekenis van Feng Shui is: wind en water. Wat het kan doen? De kwaliteit van je leven verbeteren met goede energie. Dit kan door het leren omgaan met zichtbare en onzichtbare energie, bijvoorbeeld door het plaatsen/verplaatsen van meubels, ornamenten en dergelijke. Zo kun je harmonie in je omgeving creëren.

Bij Feng Shui, ook wel Geomantie genoemd. (Geomantie: geo = aarde, mantie = kennis) kijk je naar de balans en de vitaliteit van je woning, of bedrijfgebouw. Je woon- en werkomgeving heeft een namelijk enorme invloed op je leven. We hebben het dan over fysieke en materiële, maar ook emotionele en mentale aspecten. Deze omgeving kan ondersteunend zijn maar ook voor beproevingen zorgen. Slapeloosheid, stagnatie, stress, ziekte, relatieproblemen en tegenspoed zijn er daar enkele voorbeelden van. Feng Shui kan overal worden toegepast en richt zich op het harmonieus inrichten en vormgeven van woningen, zakenpanden en tuinen. 

Consult

Een Feng Shui consult start altijd met een intakegesprek en bestaat verder uit een volledige analyse van de plattegrond en een huisbezoek waarbij we graag alle ruimtes het huis/ zakenpand bekijken. We geven advies voor inrichting en aanpassing van je huis/ zakenpand. Een Feng Shui advies is altijd op maat.

Waarom een consult?

Als je je in je huis niet meer thuis voelt

Als het je de laatste tijd (of eerder) tegenzit

Als je geen contact kunt maken met anderen

Als je voelt dat het gewoon even niet meer gaat thuis

Als je het gevoel hebt dat je iets mist in je leven

Als je vaak van alles mankeert de laatste tijd

Kosten:

Een intakegesprek kost 150,00 euro. 

De bijkomende kosten zijn op aanvraag op basis van uw intake.