Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karateka’s vertrokken naar All Japan Open in Tokyo

01 Oct 2010

Karateka’s Gert-Jan Pels en Klaas Jansen zijn vrijdagochtend samen met hun coaches/begeleiders Sensei Frank Liew-On en Sensei Mark Potma vertrokken richting Schiphol om van daaruit naar Tokyo te vliegen in verband met hun deelname aan de prestigieuze All Japan Open van aanstaande zondag 3 oktober in de Japanse hoofdstad Tokyo.

Zoals donderdagmiddag in een groot artikel in het Sneeker Nieuwsblad stond, zijn beide zwartebanders goed voorbereid op deze klus in het Mekka van Kyokushin Karate. Welk resultaat dat gaat opleveren is uiteraard altijd afwachten.

We hopen zo snel mogelijk na afloop van het toernooi de resultaten te kunnen melden, alhoewel de officiële ceremonies en plichtplegingen in het traditierijke land van de Rijzende Zon na afloop van de wedstrijden het lastig maken snel contact met de karateka’s en hun begeleiders te maken.

Wil je alvast foto’s van hun vertrek van vrijdagochtend zien en het artikel van het Sneeker Nieuwsblad lezen, kijk dan op http://picasaweb.google.com/sportclubfenf/AllJapanOpen2010#.

En oh ja, alle dagelijkse lessen van de Sportclub van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat gaan op alle locaties gewoon door.