Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Fotoverslag van All Japan Open 2010 in Tokyo

07 Oct 2010

Ze zijn vannacht (woensdagnacht 6 oktober) weer teruggekeerd in Nederland, onze vier F en F’ ers die naar de All Japan Open in Tokyo zijn geweest. Karateka Gert-Jan Pels met zijn vierde prijs en de Spirit Award, karateka Klaas Jansen – na zwaar duel in eerste ronde uitgeschakeld – en de begeleiders/coaches Sensei Mark Potma en Shihan Frank Liew-On.

Tot maandag 4 oktober was Liew-On Sensei, op maandag legde hij het loodzware examen voor zijn vijfde Dan succesvol af en is nu Shihan (Grootmeester).

Op bovenstaande foto staan de beste acht karateka’s van de All Japan Open naast elkaar, in volgorde van de winnaar naar nummer 8, van links naar rechts. Gert-Jan Pels is de vierde van links.

Het wedstrijdverslag van de karateka’s is op onze site en in verschillende media al te lezen geweest, een verslag van het examen van Shihan Liew-On nog niet, dat komt binnenkort. Eerst maar eens uitrusten van de indrukwekkende dagen en de aankomst van woensdagnacht.

Ons fotoverslag van de All Japan Open van 2010 kunnen we nu alvast tot onze vreugde laten zien. Dat is te vinden op http://picasaweb.google.com/sportclubfenf/Fotoverslag#