Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Foto’s van wedstrijden Samurai Cup en All Japan Women Open

10 Nov 2010

We kunnen inmiddels een aardige fotomap publiceren met actiefoto’s van de F en F’ers die in actie kwamen bij de Samurai Cup en de All Japan Women Open in Nagoya, Japan, op zondag 7 november.

Hopelijk volgen de andere karateka’s snel met hun foto’s Er zitten ook enkele filmpjes tussen, we zijn druk bezig deze compatibel te maken voor de website. Ook die hopen we zo snel mogelijk op onze mooie vernieuwde website te kunnen tonen.

(Hieronder het verslag met foto’s van hun aankomst op Schiphol en terugkeer in Nederland)

Dinsdagavond 9 november 2010 zijn de tien karateka’s en twee begeleiders in Nederland teruggekeerd, ze zijn rond 18.15 uur op Schiphol geland. Ze kregen een warm onthaal bij Gate 1 van familieleden en vrienden. Hun Japanse avontuur zat er op. Het grootste deel van de groep ging daarna nog even nababbelen bij een fastfoodketen langs de snelweg bij Hoorn en daarna vertrok eenieder op eigen gelegenheid naar huis. Alhoewel, een klein groepje werd nog feestelijk onthaald op de dojo in Sneek waar Joy 12 posters met grappige en originele tekst en tekening van elke deelnemer/begeleider persoonlijk had gemaakt.

Diegenen die hun poster nog niet hebben gezien kunnen het deze week zien hangen wanneer ze voor de volgende training weer verschijnen op onze dojo aan de Lange Veemarktstraat. Ook zijn ze als afsluiting van de fotoreportage geplaatst die onze PR-man dinsdagavond van Schiphol tot en met Sneek heeft gemaakt.

Die foto’s kun je vinden in het Fotoalbum, onder Actueel in de balk bovenaan de website, ook te bereiken als je hier klikt met je muis. We wensen iedereen veel plezier in het napraten met familie en vrienden over het indrukwekkende evenement, de Samurai Cup/All Japan Women Open in Nagoya. Het zou kunnen zijn dat we ook nog filmpjes plaatsen op de site, daarvoor zijn we afhankelijk van de persoonlijke filmpjes van de deelnemers.

Bekijk ook gerust het weblog van de 13-jarige karateka Auke Manderfeld uit Hitzum.