Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

9e kyu’s voor kandidaten 35+ karate-examen

24 Nov 2010

Woensdagavond 24 november zijn Alice Fortuin, Suzanne Dijkstra en Ike Zeilstra geslaagd voor hun 9e kyu tijdens het tweede 35+ karate-examen dat Sportclub F en F dit jaar organiseerde. Zij werden geexamineerd in de onderdelen Kihon, Renraku, Kata en Ippon Kumite. Het examen werd besloten met onderdelen juiji kumite (sparring) en tameshiwari (breektest), waarbij de deelnemers rondes van twee minuten gingen sparren en tot slot met een vuistslag een houten plank moesten breken.

Na een pittig en technisch examen, dat zo’n twee uren in beslag nam, kregen de kandidaten hun welverdiende certificaat uit handen van de examencommissie bestaande uit Shihan Frank Liew-On, Sensei Mark Potma en Sensei Peter Smit. met dank aan Martin Vissers – alle foto’s