Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Boksteam F en F scoort op boksgala in Appingedam

12 Dec 2016

APPINGEDAM - Zaterdag 10 december boksten Snekers Bart Faber, Ferenc en Haye Soepboer van Boksteam F en F The Inner Way o.l.v. trainer Mark Potma op het boksgala in Appingedam georganiseerd door Boksvereniging Appingedam ter ere van haar 20-jarig bestaan. Het gala vond plaats in een afgeladen Sporthal Eelwerd.De hoofdmoot van het gala was een match tussen de top van het amateurboksen in Nederland, Team Windmill, en Duitsland met een selectie uit de Oberliga

Haye Soepboer nam het op tegen Yair Molenaar van boksschool de Wâldhoek en sloot zijn partij af met winst. Ferenc Soepboer kwam - in zijn eerste A-partij - uit namens Team Windmill en zette een mooie partij neer tegen Anis Toumi van Boksteam Colonia maar verloor helaas op punten. Routinier Bart Faber nam het op tegen Gerben Scharft van BSG en zette zijn partij bekeken en overtuigend naar zijn hand.