Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Vijfmaal eremetaal voor karateteam F en F op 1st SoKyokushin Tournament in Breda

25 Jun 2017

BREDA - Het Karateteam van Sportclub F en F The Inner Way heeft o.l.v. coaches Sensei Sinisa Cosic en Sensei Peter Smit eremetaal gescoord op het 1st SoKyokushin Tournament in Breda op zaterdag 24 juni. Aan het toernooi - dat namens Shihan Roel Wildeboer werd georganiseerd door dojo (karateschool red.) Saiha - namen zo'n 100 karateka's deel uit binnen-, en buitenland.

Jun Yi Kunst van F en F Kyokushin dojo Joure scoorde een mooie twee plaats in de cadettencategorie (jongens 13/14 jaar) door zijn partijen steeds met een vol punt te beslechten. Jelle van Ee - eveneens van F en F Kyokushin dojo Joure - zette drie knappe partijen neer, waarvan hij eentje op winst afsloot. De talentvolle Aron Visser van F en F Kyokushin dojo Franeker zat niet helemaal lekker in zijn spel en wist ondanks drie mooie partijen ditmaal geen eremetaal te bevechten in de categorie jongens 9/10 jaar. Sneker karatetechnicus Jurre Glashouwer begon voortvarend in de categorie jongens 12/13 jaar maar liep in een felle ralley van schop-, en stoottechnieken tegen een jodan mawashigeri (hooggeplaatste cirkelschop red.) op waardoor hij niet verder kon.

Anke Speerstra van F en F Kyokushin dojo Sneek pakte de tweede plaats in de dames lichtgewichtcategorie. Joy Liew-On behaalde de tweede plaats in de dames zwaargewichtcategorie. Een tweede plaats was er ook voor Paul Baidenmann in het heren middengewicht. Sneker Gert-Jan Pels pakte goud in de heren zwaargewichtcategorie.