Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karateka's F en F scoren podiumplaatsen op Baltic Cup in Litouwen

26 Jun 2017

KLAIPEDA - Het karateteam van Sportclub F en F The Inner Way nam o.l.v. Sensei Mark Potma vandaag succesvol deel aan de Baltic Cup in het Litouwse Klaipeda. Meer dan 1000 jeugdige karateka's afkomstig van karatescholen uit zeven verschillende landen streden daar op tien tatami om de hoogste eer. De karateka's van The Inner Way wisten tot de podiumplaatsen door te dringen.

Fabian van der Kooij van F en F Kyokushin dojo Sneek behaalde goud in de categorie jongens 14/15 jaar. Nora van der Bij van F en F Kyokushin dojo Leeuwarden scoorde eveneens goud. Dat deed ze in de categorie meisjes 14/15 jaar. Collega karateka’s Alan Eladami van F en F Kyokushin dojo Joure en Kyan de Vries van F en F Kyokushin dojo Franeker pakten beiden zilver in hun categorie.