Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Start introductiecursus Taijiwuxigong op 9 april a.s.

13 Mar 2018

SNEEK - Heb jij wel eens het gevoel dat je meer energie zou willen? Evenwichtiger, meer in balans wilt zijn? Je lichaamshouding wilt verbeteren of mentale structuren die je belemmeren in je functioneren wilt doorbreken?

Dan kun je overwegen om vanaf 9 april a.s. deel te nemen aan onze tienweekse introductiecursus Taijiwuxigong. Taijiwuxigong is een Chinese oefenmethodiek die is ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun. Het helpt om je bewust te worden van je lichaam en om het goed te leren gebruiken. Daarnaast zorgt beoefening van Taijiwuxigong voor meer inzicht in het effect van langdurige mentale stress op je gezondheid. Het gaat van conditie, fitheid en vitaliteit tot zelfs mentale en psychische gezondheid. Het doel van Taijiwuxigong is zelfgenezing en zelfregulering van lichaam en geest. Nieuwsgierig? Meld je dan aan, of kom langs tijdens de vrijblijvende proeflessen in de week van 9 april a.s. Meer info? Bel ons op 0515-432030 of stuur een mailtje naar info@sportclubfenf.nl