Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Ferenc Soepboer 2e op NK Boksen in de A-klasse

20 Jan 2019

ROTTERDAM - De Sneker pugilist Ferenc Soepboer van Boksteam F en F The Inner Way heeft een tweede plaats gescoord op het NK Boksen in de A-klasse tot 64 kg. Hij deed dit door zaterdag 19 januari in de halve finale in Topsportcentrum Rotterdam de uit Kosovo afkomstige Naser Shala van Team Holzken overtuigend op punten te verslaan.

De finale op zondag 20 januari was tegen de eveneens ervaren Enrico Lacruz. Ferenc bokste een prima partij tegen routinier Lacruz die met deelname aan de Olympische spelen en ruim 140 partijen op zijn palmares een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd. Desondanks had Lacruz zijn handen vol aan de bewegelijke Sneker Soepboer. Na drie rondes had Lacruz de meest punten verzameld en werd tot Nederlands Kampioen uitgeroepen. Prima prestatie van Ferenc Soepboer.

Haye Soepboer strandde in de halve finale op zaterdag 19 januari en trok in zijn halve finale partij tegen El Haji - regerend Nederlands Kampioen in de klasse 74 kg.- aan het kortste eind.