Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karateteam F en F oogst podiumplaatsen op interclub championships Sushiho

03 Mar 2019

BERKEL EN RODENRIJS - Het vijfkoppige Karateteam van Sportclub F en F The Inner Way o.l.v. Sensei Mark Potma heeft prijzen geoogst op de interclub championships van dojo Sportsclub Sushiho.

Jurgen van Ee van F en F Kyokushin dojo Joure behaalde in een matchmaking de tweede plaats. Clubgenoot Aron Visser van F en F Kyokushin dojo Franeker pakte een eerste plaats. Datzelfde gold voor Jesper Dijkstra van Honbu dojo F en F The Inner Way uit Sneek. Harmenjappie Langeraap van F en F Kyokushin dojo Joure behaalde eveneens goud. Daarnaast behaalde Anke Speerstra een zilveren plak in een matchmaking tegen lokale favoriet Francis van dojo Sportsclub Sushiho.

Karate-collega Kyle Jaarsma van dojo Unlimited The Inner Way o.l.v. Senpai Klaas Jansen ging ook lekker en werd tweede.