Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Dansbattle tijdens Saltshaker

06 Dec 2010

Nog maar nauwelijks bekomen van het bezoek van Sinterklaas, konden de jonge F en F’ers (tot 17 jaar) zaterdagavond alweer met de voeten van de vloer tijdens Saltshaker.
Dansavond Saltshaker wordt regelmatig georganiseerd door Dansstudio Boombox! Vanaf 19.30 uur waren de deuren geopend en zorgde het Salshakerteam o.l.v. dansinstructrice Joy voor de begeleiding van de avond. Ondanks de extreme weersomstandigheden steeg de temperatuur op de dansvloer binnen no time! Daar zorgde DJ Daniel namelijk wel voor…

Niet aanwezig geweest vanwege de sneeuwval of een Sinterklaasfeest? Kijk dan snel zodat je kunt zien waarom je er de volgende keer wel bij moet zijn….