Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Doe mee aan onze Taijiwuxigong workshop op 9 en 10 november en ontvang 5% vitaliteitskorting

29 Oct 2019

Last van stress-gerelateerde klachten en chronische aandoeningen zoals burn-out, cvs, lage rugpijn en andere gewrichtsklachten?

Doe dan mee op 9 en 10 november aan onze tweedaagse workshop Taijiwuxigong. Taijiwuxigong oefeningen helpen je om een beter lichaamsbesef en -houding te ontwikkelen.

Dit heeft naast een lichamelijk effect ook een duidelijke invloed op je emotioneel en mentaal evenwicht. Je wordt je meer bewust van je lichaam, wat je doet, wat je moe of gestresseerd maakt en hoe je daar beter mee kunt omgaan. Je wordt rustiger in jā€‹e hoofd, en voelt je frisser en energieker. Ook emotioneel zal je merken dat je bepaalde zaken beter kunt loslaten. Je wordt fysiek, emotioneel en mentaal sterker, veerkrachtiger en weerbaarder. Je leert door beweging, lichaamscorrectie en meditatie een sterke interne energiekracht ontwikkelen. Die maakt je soepeler en fitter. Regelmatige training heeft een reinigend effect op elke persoon (jong en oud) met een algeheel evenwicht in lichaam en geest als resultaat.

Download het inschrijfformulier HIER en ontvang 5% vitaliteitskorting.