Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Kom langs op het Health & Happiness Congress

08 Jan 2020

Health & Happiness Congress

Wil je vit en vitaal 2020 in én je gelukservaring vergroten? Of heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Of heb je gewoon zin om eens mee te doen met een les Taijiwuxigong of meditatie van Frank Liew-On, wil je meer weten over lichaamsgericht psychotherapie van Marieke Werknink, of over hypnotherapie van Martine Schokker of wil weten hoe je een positieve leefstijl en gezondheid kan creëren door dokter Astro?

Kom dan GRATIS langs op het Health & Happiness Congress, op zondag 12 januari van 13:30 - 17:30 uur aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek en doe vrijblijvend ervaringen en inspiratie op tijdens de verschillende workshops en lezingen! Iedereen is welkom!

Meer informatie over de doktoren en therapeuten

Aanstaande zondag geeft Martine Schokker een interessante lezing over Hypnotherapie. Hypnotherapie is een vorm van hypnose die gebruikt wordt om veranderingen bij mensen te creëren. Door hypnose verlaagt het brein haar activiteiten waardoor suggesties aan het onbewuste kunnen worden gegeven. Kom langs en maak zo kennis met wat hypnose is en wat het voor je gezondheid kan betekenen. https://www.praktijkzozelf.nl/
 
Ook is er een workshop door Core Energetisch Lichaamsgericht Psychotherapeutee & Psychosomatisch Fysiotherapeute Marieke Wernink. Core Energetica is een therapeutische methode die gebaseerd is op de uitgangspunten van Sigmund Freud en Wilhelm Reich en is ontwikkeld door psychiater John Pierrakos. Core Energetica neemt de gezonde, creatieve en spirituele kern van elk mens als uitgangspunt. De kern van waaruit levensenergie, liefde en plezier stromen, die impulsen geeft tot groei en ontwikkeling als mens, vanuit de eigen waarheid. Het opnieuw ontsluiten van deze kern samen met het verwerven van inzicht in hoe patronen de kern kunnen afsluiten, is het doel van de Core Energetische methode. Leven vanuit je authentieke kern is een universeel verlangen van mensen: zijn wie je bent, ten volle leven, vervulling vinden, dromen waarmaken, intens liefhebben. Core Energetica onderzoekt de weg tussen verlangen en vervulling en vooral datgene wat blokkeert. Want blokkades zijn de oorzaak van patronen die levensgeluk in de weg staan.
 
Er is een lezing door Dr. Pieter Astro, over hoe je een positieve leefstijl en gezondheid kan creëren. Dr. Pieter Astro is een dokter in hart en nieren. En hij werkt met compassie en intuïtie aan positieve gezondheid voor patiënt en zorginstelling. https://dokterastro.nl/  
 
Ook worden er twee workshops gegeven door grondlegger van de HARTH methodiek en tevens Buqi therapeut Frank Liew-On. Waarin hij uitleg geeft over meditatie vanuit de HARTH filosofie. En de workshop Taijiwuxigong, waarin hij stulstaat bij het belang van het goed zorgen voor jezelf, mentaal, fysiek, maar ook energetisch. Taijiwuxigong is een energetisch zelf-helingssysteem dat is ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun. In feite is Taijiwuxigong een heel eenvoudig systeem voor zelfreiniging. Taijiwuxigong helpt blokkades in de energiekanalen los te maken en de circulatie van de interne vitale energie te optimaliseren. Dit brengt balans in de regulerende werking van lichamelijke functies, waardoor gezondheid en welzijn toenemen. Het energetisch zelf-healingsysteem biedt de mogelijkheid om uw natuurlijk evenwicht terug te vinden zowel op fysiek, als op emotioneel vlak, door het leren gebruiken van spontane beweging. 

Het programma
13.30 Inloop met een kop thee of koffie
13.45 Meditatie workshop door Frank Liew-On
14.30 Lezing over hypnotherapie door Martine Schokker
15.15 Workshop Psychosomatische therapie/core energetische therapie door Marieke Werknink
16.00 Lezing over het krijgen en behouden van een positieve leefstijl en gezondheid door Dokter Astro
16.45 Workshop Taijiwuxigong door Buqi Therapeut Frank Liew-On