Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Zomerrooster!

01 Jul 2020

Lekker doortrainen in de zomer en je enthousasme behouden? Wij zeggen; lekker doen! Van 6 t/m 31 juli kun je ons Zomerrooster volgen! Aanmelden kan vanaf zondag 5 juli a.s. 12.00 uur.

Locaties

Sneek
Het schoolplein en grasveld van het RSG Magister Alvinus in Sneek (ingang bij de grote ijzeren poort, tegenover Jongeneel).

De 55+ trainingen, Welpjeskarate, Urban Dance, Personal Training en BodyFit (small group training) vinden plaats in de tent op het terrein van Sportclub F en F The Inner Way.

Bij uitzondering zoals hevige regen verplaatsen wij de lessen naar binnen. Binnen gelden de volgende regels: kom zoveel mogelijk aangekleed naar de training (kleedkamers zijn gesloten), neem een plastic tas mee voor je schoenen en jas, neem geen "extra" spullen mee, volg de aangegeven looproutes, volg de aanwijzingen van het personeel altijd op, blijf niet hangen en zorg niet voor opstoppingen.

Harlingen
Het terrein van De Waddenhal.

Franeker
Het terrein van CSG AMS in Franeker (ingang parkeerterrein gelegen aan de P.J. Troelstrastraat).

Leeuwarden
Het schoolplein van het IKC Prins Maurits.

Joure
Het grasveld achter De Stuit (Elias Annes Borgerstraat 25).

Wolvega
Het schoolplein van het Terra College (Paulus Potterstraat 33).

Heerenveen
Het plein van Gymzaal De Kempenaer in Heerenveen (ingang aan de Dr. Wumkeslaan).

Gorredijk
Het schoolplein van de Burgemeester Harmsma School. 

Balk
Het grasveld aan de straatkant van de Douwe Aukesstraat en de Tsjerk Hiddestraat, achter CSG Bogerman.

Bolsward
Het schoolplein van de Sint Maartenschool.

Groningen
Het schoolplein van de Sint Michaëlschool (De Butjesstraat 8).


Maatregelen

In de bijlage zijn de maatregelen opgenomen, gesteld door het RIVM, NOC*NSF, Vechtsport Authoriteit en de Nederlandse Boksbond. Graag willen wij uw aandacht vragen om het zorgvuldig door te nemen en volgens deze maatregelen te handelen.

Afmelden

Hebt u zich aangemeld voor de training maar lukt het toch niet om te komen? Dan kunt u zich uitsluitend afmelden via info@sportclubfenf.nl.

Aanmelden

Om mee te kunnen doen zijn er een aantal zaken van belang. Aanmelden is verplicht en gebeurt enkel via de onderstaande links. Daarnaast is aanmelden alleen mogelijk mits de maatregelen nauwkeurig gelezen en strikt gehanteerd worden. Lees nauwkeurig voor welke les je je aanmeldt, zowel de leeftijdscategorieën als de plaatsnamen staan erachter. Lessen waar geen plaatsnaam genoemd staat zijn enkel te volgen op de locatie in Sneek. Om het aanmelden te versoepelen, hebben we per sport één aanmeldformulier gemaakt. Zo kun je je in één keer voor de hele week aanmelden.

PT (Personal Training)

Neem voor personal training contact op met info@sportclubfenf.nl. 

BodyFit (Small Group Training, max. 4 personen)

AANMELDEN

Taiji

AANMELDEN

Meditatie

AANMELDEN

Boksen

AANMELDEN

Kickboksen

AANMELDEN

Urban Dance

AANMELDEN

Karate

AANMELDEN

Fighting Training (Karate, boksen en kickboksen)

AANMELDEN

BodyFit 55+

AANMELDEN

Taiji 55+

AANMELDEN

Meditatie 55+

AANMELDEN