Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

T’ai Chi dag

25 Nov 2016

ORANJEWOUD – Stichting Activity Foundation en Sportclub F en F The Inner Way organiseerden zondag 25 september hun jaarlijkse T’ai Chi dag in de schitterende lommerrijke omgeving van Oranjewoud. Zo’n kleine 30 belangstellenden dompelden zich een dag lang onder in heilzame oefeningen van de rustieke Chinese bewegingskunst. Halverwege de dag zorgden de medewerkers van Hotel Tjaarda voor de gastronomische verzorging van de innerlijke mens. Een heerlijk warm/koud buffet viel de T’ai Chi-ers ten deel.

 

Daarna vervolgde het programma met een ligmeditatiesessie, waarna het programma buiten werd afgerond met een sessie Taijiwuxigong oefeningen.

 

Wij kijken weer terug op een zeer geslaagde en ontspannen Ta’i Chi dag.