Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Jeugdsportdag ook in 2019 weer zeer geslaagd

18 May 2019

Vandaag namen zo’n 130 enthousiaste kinderen in de leeftijd 6-17 jaar deel aan de 26e Jeugdsportdag van Stichting Activity Foundation/ Sportclub F en F The Inner Way in Tennishal Sneek. Het projectteam bestaande uit Betul Yilmaz en Mark Potma had o.l.v. kersverse projectleider Anke Speerstra weer een superleuk programma samengesteld. De doelstelling van de jaarlijkse Jeugdsportdag is kinderen van verschillende scholen uit verschillende wijken door middel van sport en spel met elkaar in contact te brengen. Dat is ook dit jaar weer prima gelukt.


Onze dank gaat uit naar Albert Heijn Antoniusplein Sneek, McDonalds, Snackbar Van der Wal en het Rabobank Coöperatiefonds.

#fenf #theinnerway #activityfoundation #jeugdsportdag #sneek #tennishalsneek #snackbarvanderwal #albertheijnantoniusplein #rabobank #coöperatiefonds