Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

De Grote Clubactie is weer van start!

22 Sep 2020

De Grote Clubactie gaat weer van start! De leden van FenF The Inner Way, gaan de komende weken fanatiek en op een verantwoorde manier langs de deuren om loten te verkopen. Ons doel is dit jaar om maar liefst 2000 loten te verkopen!

Waarom doen we dit?
Wij doen dit ieder jaar om ook als individu actief te kunnen bijdragen aan de vitaliteit van onze samenleving! De opbrengst gaat ieder jaar namelijk naar Stichting Activity Foundation. Een stichting die al meer dan 20 jaar haar bijdrage levert aan de samenleving leveren door mensen in beweging te brengen. Door ze sportief bezig te laten zijn. Want sportiviteit komt de samenleving ten goede. Fysiek. Maar ook mentaal. Jouw support voor het werk van deze stichting is daarom niet alleen welkom, het is noodzakelijk. Omdat we samen meer bereiken.

Langs de deuren
Er zijn net als ieder jaar fysieke loten die je kunt verkopen met jouw lotenboekje, die kun je vragen aan jouw trainer en/of wordt uitgedeeld tijdens de les. Ook is het mogelijk om online loten te verkopen door te klikken op deze link: https://clubactie.nl/lot/activity-foundation/30800 of de QR-code te scannen.

Online loten verkopen
Past langs de deuren gaan niet bij jou of wil je met de huidige Corona omstandigheden liever zo min mogelijk in contact komen met anderen? Dan kun je nog steeds loten verkopen! Dit kun je doen door te klikken op deze link: https://clubactie.nl/lot/activity-foundation/30800 of de QR-code te scannen. Een e-mail of appje typen met daarin het verzoek aan je familie en vrienden of ze jou en jouw club willen steunen met daarbij de link is natuurlijk snel gemaakt!

Ik koop ze liever zelf
Het kan natuurlijk heel goed dat het verkopen niet bij je past, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat je zo een goed doel niet wilt supporten. Dan vinden wij het ook goed wanneer je zelf één of meer loten koopt! Dat kun je doen door te klikken op deze link: https://clubactie.nl/lot/activity-foundation/30800 of de QR-code te scannen.

Hoeveel moet ik verkopen?
Het idee is dat elk lid minimaal 3 loten verkoopt of koopt, en dat is nog niet eens €10,-. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit lukt. En als we allemaal zo samenwerken, is het een heleboel!

Kan ik ook iets winnen?
Ja zeker! Je wint natuurlijk dat je de maatschappij een beetje verder helpt door ze letterlijk in beweging te brengen dankzij de evenementen van Stichting Activity Foundation. Daarnaast kun je vanaf 20 verkochte loten kans maken op mooie prijzen zoals waardebonnen voor gezinsuitjes. Ook als jij de beste verkoper bent van jouw trainingslocatie maak je kans op mooie prijzen. Genoeg motivatie dus!

Wanneer moet ik het uiterlijk inleveren?
Alles moet verkocht en ingeleverd zijn op uiterlijk 10 oktober 2020.

Steun ons, we kunnen het samen!