Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

YES! We blijven OPEN!

14 Oct 2020

Tijdens de persconferentie van 13 oktober hielden wij ons hart vast, wat was het spannend... Zouden er nieuwe maatregelen komen? Wat zouden ze voor ons betekenen? Wat zouden ze voor jou betekenen? Mogen wij blijven sporten? Moeten we veel aanpassen? Wat een opluchting was het toen we te horen kregen dat we OPEN MOGEN BLIJVEN en jullie lekker mogen blijven sporten! 

Conform de maatregelen van de Rijksoverheid zullen wij onze lessen dus gewoon aan u blijven aanbieden, en blijft u van harte welkom om bij ons te komen sporten. In de lessen voor 18 jaar en ouder zullen we de 1,5 meter bewaken door net als in de zomer afbakeningen te maken en een limiet op het aantal deelnemers per les te zetten. Deze maatregelen gelden voor alle locaties. Natuurlijk zijn wij ook afhankelijk van de verschillende gemeentes, wanneer de door hen genomen maatregelen afwijken van die van de Rijksoverheid zullen wij de desbetreffende leden daarvan op de hoogte stellen.

De belangrijkste wijzigingen en regels op een rijtje:

- Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
- Maximaal 4 personen mogen samen sporten.
- Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.
- Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen.
- Er worden geen wedstrijden gespeeld.
- Voor topsporters gelden uitzonderingen.
- Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
- Publiek bij sport is niet toegestaan.
- Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
- Mondkapjes in openbare publieke ruimtes zijn verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder (deze draag je dus overal in de accommodaties, m.u.v. tijdens de training).

Wij zijn zó blij dat wij vanaf maandag weer met jullie mogen trainen! Graag vragen wij jullie om de vernieuwde maatregelen goed door te nemen en te hanteren, deze kun je vinden bij "Praktische informatie". Laten we er samen voor zorgen dat het sporten niet helemaal wordt stilgelegd!

Heb je onze nieuwsbrief The Inner Word ook al gelezen?