Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Veilig en verantwoord sporten!

04 Nov 2020

Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten nog sneller dalen. We willen natuurlijk niets liever dan dat we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen en weer lekker kunnen sporten. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Als F en F The Inner Way nemen wij het volgende standpunt in: 

Wij kiezen voor de veiligheid en gezondheid van ons team en onze leden, zodat wij met elkaar op een veilige en verantwoorde manier kunnen blijven sporten. Om dat te kunnen naleven zullen alle lessen voor 18+ leden vanaf 4 november 22:00 uur t/m woensdag 18 november a.s. op alle locaties komen te vervallen. Ter vervanging wordter een online lesrooster ingezet voor alle 18+ leden tijdens deze periode. De lessen voor de leden t/m 17 jaar en de lessen aan en op scholen vinden doorgang.

Het Online Lesrooster (live op Facebook en Instagram)
Maandag 19.00 - 20.00 uur Boksen en Kickboksen
Dinsdag 19.00 – 20.30 uur Taiji en aansluitend Meditatie
Woensdag 19.00 – 20.00 uur Woensdag Wasmiddel Workout
Donderdag 9.00 – 10.00 uur Body Fit
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur Fighting Training
Zaterdag 10.00 – 11.00 uur Karate

STAY HEALTHY, EAT HEALTHY AND STAY SAFE!