Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Update coronamaatregelen

03 Nov 2021

De persconferentie van gisteravond zal bij u niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan. Daar eerst de coronacheck zich beperkte tot de sportkantines, komt het er nu op neer dat alle leden en bezoekers van 18 jaar en ouder bij het betreden van een sportaccommodatie gecontroleerd dienen te worden. De rijksoverheid schrijft het volgende:


Gaat u sporten, binnen of buiten? Laat uw coronatoegangsbewijs en identiteitskaart zien. Bijvoorbeeld:
·      in de sportschool
·      bij sportlessen, zoals voetbal en zwemmen
·      in sportkantines
·      op sportvelden
 Dit geldt voor sporters en publiek. Van 18 jaar en ouder.


Vanuit NOC*NSF en diverse sportbonden, maar ook vanuit het veiligheidsberaad zijn er al diverse statements dat bovenstaande maatregelen onuitvoerbaar zijn. Zowel voor binnen- als buitensport. Deze onuitvoerbaarheid is te verklaren omdat het schier onmogelijk is om een sportaccommodatie 6 á 7 dagen in de week te voorzien van een ‘controlepost’, helemaal met vrijwilligers. Daarnaast zal het voorkomen dat een verenigingen te maken krijgt met incomplete teams/lessen. 
 

Vandaag zal er een debat plaatsvinden in de tweede kamer over de aangekondigde maatregelen. Het is goed mogelijk dat dit nog van invloed gaat zijn op de maatregelen. Deze wachten we dan ook nog even af.

Lees meer op de website van NOC*NSF.