Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Van avondlockdown naar volledige lockdown

20 Dec 2021

Waar we bij de vorige persconferentie blij waren met het nieuws dat we wél open mochten blijven al is het tot 17.00 uur, was het een te verwachten en desondanks bittere pil om het nieuws te verwerken dat we alsnog onze deuren moeten sluiten. 

We zullen om die reden de kerstvakantie een week eerder starten, namelijk vanaf 20 december tot en met in elk geval 9 januari a.s. Wij zullen voor 10 januari a.s. u weer een update geven middels een nieuwsbericht op onze website. Houd onze website dus goed in de gaten.

Voor nu wensen wij jou en jouw familie hele fijne feestdagen toe en veel warmte, liefde, licht en gezondheid in het nieuwe jaar!