Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Lockdown lesrooster!

07 Jan 2022

Vanaf maandag 10 januari tot zolang de lockdown voortduurt kunnen jullie fysiek met ons trainen! Tevens zullen de trainingen buiten worden gegeven, kom dus aangekleed naar de training en draag iets passends voor het weer. De toiletten zijn open, echter zijn de kleedkamers gesloten. We hebben er zo'n zin in!

Leden 4 t/m 17 jaar
Leden tot en met 17 jaar mogen buiten in groepen trainen, aanmelden om deel te nemen aan de lessen is dus niet nodig. De lessen zijn volgens het lesrooster en de verzamelplaats is bij de Dojo/locatie waar je normaliter ook traint, vanuit daar zul je met de trainer/Sensei/Senpai een plek zoeken waar jullie kunnen trainen. 

Leden 18+ jaar
Om dit voor onze 18+ leden beheersbaar te kunnen doen en alle maatregelen te kunnen naleven, werken wij met tijdsloten. De tijdsloten zijn 45 minuten, in die 45 minuten zal er ook ruimte gemaakt worden voor een coronaproof wisseling van deelnemers. Dit maakt dat er slechts een aantal plekken per week beschikbaar zijn en enkel in Sneek; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je kunt jouw tijdslot reserveren door een mail te sturen met jouw aanvraag naar lockdown@sportclubfenf.nl. Geef hierin duidelijk het volgende aan (bij onvolledige opgave, wordt de aanmelding niet gehonoreerd) :

-       Voornaam en achternaam
-       Geboortedatum
-       Telefoonnummer
-       E-mailadres
-       Gewenste tijdslot
-       Gewenste datum
-       Gewenste sport

Door je aanvraag in te dienen ga je tevens akkoord met ons coronabeleid en verklaar je geen corona gerelateerde klachten te hebben.

Het is belangrijk dat je je aanmeldt vóór iedere vrijdag 12.00 uur, voor de trainingen die je de week daarop wilt volgen. Voor het aanmelden van 10 t/m 14 januari is er een uitzondering gemaakt en kun je je aanmelden tot zaterdag 14.00 uur! De aanvragen voor tijdsloten worden z.s.m. verwerkt door de administratie van F en F The Inner Way. Je zult altijd een reactie krijgen op jouw aanvraag mits het volledig is ingevuld, dit kan dus ook zijn dat het gewenste tijdslot al vol is. De tijdsloten zijn als volgt:               

Maandag t/m donderdag                 
Sneek (Veemarktplein) 
 
9.00 - 9.45 uur                                                                                     
9.45 - 10.30 uur                                                                                   
10.30 - 11.15 uur                                                                          
11.15 - 12.00 uur                                                                                           

18.45 - 19.30 uur                                                                               
19.30 - 20.15 uur                                                                               
20.15 - 21.00 uur                                                                                                                                                       

Leden 55+ jaar
Voor al onze 55+ leden (Ouderen bewegen! en ook overige leden) wordt er iedere donderdag een wandeling georganiseerd van 13.30-14.30 uur, met als startpunt ons gebouw aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek.