Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Fightingteam F en F succesvol in Zoetermeer

13 Jun 2022

Naast de examens hadden wij afgelopen zaterdag na jaren van pandemie eindelijk ook weer The Day of the Youth and Beginners (groot Karate toernooi) in Zoetermeer van De Graca. Met een 9-koppig Fightingteam F en F hebben we deelgenomen en mooie ervaringen kunnen opdoen. Eindelijk weer eens op de tatami staan, tussen maar liefst 300 deelnemers en op 6 verschillende tatami’s. Wat is dat intens GENIETEN!

Mike heeft helaas zijn gevecht verloren, maar maakte zeker een goede kans en winst een mooie knie tegen het hoofd van zijn tegenstander te maken.

Josyn heeft er tegen de uiteindelijke kampioen nog een verlenging weten uit te slepen, maar heeft de partij helaas verloren.

JunYi heeft zijn debuut gemaakt als volwassen karateka en een mooie 3e plek verdiend.

Redmar heeft zijn eerste partij helaas verloren, ondanks dat het nek-aan-nek ging. Tijdens zijn tweede partij moest hij helaas voortijdig het toernooi uit door een blessure aan zijn knie. Wel is hij 4e geworden.

Stefan gaf goed partij in zijn eerste gevecht en moest helaas in zijn tweede gevecht de handdoek in de ring gooien door de misselijkheid die opspeelde. Wel is hij 4e geworden.

Jayden had een paar pittige partijen te vechten, maar wist ondanks een achterstand toch de partijen op zijn naam te zetten en ging er met de 1e prijs vandoor.

Kyle had een matchmaking en moest helaas de overwinning aan zijn tegenstander geven. Hij is 2e geworden.

Daniël stond sterk in zijn eerste gevecht, welke voortijdig is geëindigd door (later bleek onterechte) diskwalificatie. Na een goed gesprek met de hoofdscheidsrechter kwam er begrip bij Daniël. En als kers op de taart heeft de coach van de tegenstander Daniël de beker van de 3e prijs gegeven, als motivatie om door te blijven gaan en zich niet te laten ontmoedigen. Prachtig gebaar!

Jesper wist na een paar pittige partijen ook de winst op zijn naam te schrijven en mocht de 1e prijs mee naar huis nemen.

Ook hadden we een fantastisch team aan supporters mee deze dag, die zich achter het team hebben geschikt en er voor hun waren om hun te ondersteunen. Dank! Ook een dankwoord voor de hoofdcoach, coaches en assistent-coach. Zonder jullie was deze dag ook niet zo succesvol. En dan nog aan alle 9 deelnemers: GEFELICITEERD!