Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Deel in de liefdevolle kracht van Reiki

05 Aug 2022

Sneek, zondag 23 oktober 2022

Healing Centre F en F organiseert Reiki & Seichem Tera-Mai I initiatie

Een kind dat zich bezeert, doet vaak intuïtief de hand(en) op de zere plek. Als moeder er dan nog even een kusje op doet, verschijnt er meestal al snel weer een lach op het gezicht...

Wat is een Reiki initiatie eigenlijk anders dan een diepere verbinding aangaan met de liefdevolle kracht die hierboven beschreven staat? Maar terwijl we als kind onbewust uit deze helende bron putten, lopen we daar met het klimmen der jaren steeds verder van weg.

Een initiatie herstelt én verdiept de verbinding met deze helende bron. Je krijgt weer vertrouwen in je intuïtie en leert om op je gevoel te (be)handelen. Je kunt Reiki & Seichem Tera-Mai I daarom ook zien als een bewustwordingsproces dat je weer in contact brengt met jezelf. Dus meer met wie je werkelijk bent en minder met wie je denkt te zijn. Voor velen voelt dit als een bevrijding.

De initiatie wordt gegeven door Frank Liew-On, gediplomeerd Reiki Master met een jarenlange ervaring als therapeut, leraar en coach. Elke deelnemer ontvangt aan het einde van de dag een certificaat.

Aan de initiatie zijn 2 (verplichte) Reiki oefendagen verbonden. Deze zijn bij de prijs van € 425,- inbegrepen. Dit geldt ook voor al het eten en drinken en de versnaperingen op alle dagen. De Reiki & Seichem Tera-Mai I initiatie vindt plaats op zondag 23 oktober 2022 van 06.30 tot 17.00 uur op de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek.

Interesse? Bel: 0515-432030 en vraag naar Paul Baidenmann. Of stuur een e-mail naar Paul@healingcentre.org.

Meedoen? Geef je direct op via het inschrijfformulier!