Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatie programma 2023

28 Oct 2022

We zijn de pandemie amper te boven of we krijgen te maken met zeer onmenselijk leed binnen Europa en een maatschappij die van al deze ellende duurder en minder leefbaar lijkt te worden. Van dit alles worden wij stil, we hebben er geen woorden voor. En soms, hoeft dat ook niet. Soms is het juist de stilte die het meeste kan zeggen. Wanneer de aanvallen, raketinslagen, het nieuws, de meningen van iedereen veel lawaai maken, is er juist de behoefte aan stilte. Stilte waarin we gewoon kunnen zijn, waarin we leren zien wat we wél hebben. Waarin we leren waarderen wat en wie we hebben. HARTH Meditatie stimuleert je om in deze stilte terecht te komen, en o.a. te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving. Meer dan ooit heeft de wereld waarin wij leven behoefte aan stilte, licht en liefde. En ook wij als mensen, hebben dit harder dan ooit nodig! Gun jezelf de stilte, het licht en de liefde in overvloed en het zal je goed doen.

HARTH Meditatie arrangementen

- HARTH vitaliteitsaanbieding (combinatiekorting Clinic + Workshop)
- HARTH Meditatie clinic (bestaande uit 3 meditatie ochtenden)
- HARTH Meditatie workshop (een geheel verzorgde meditatieworkshop)

Klik op een van de arrangementen voor meer informatie.

Voor wie is het?

Ons HARTH programma is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding een krachtig leven wil leiden en good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren. Je ervaart wat HARTH meditatie is, waarom het zo belangrijk en effectief is, hoe je deze meditatie kunt toepassen in het dagelijks leven, wat de effecten hiervan zijn op je mentale gesteldheid en energieniveau, waarom het je kan helpen bij angsten, stress, slaapproblemen, hoe het je kan helpen tegen hoge bloeddruk en andere klachten door kennis te maken met verschillende meditatietechnieken. Je niveau van meditatie is bij deze workshop niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Docent/therapeut

Het HARTH meditatie programma wordt gegeven door Frank Liew-On, hoofddocent en oprichter van Healing Centre F en F The Inner Way – Centrum voor Spirituele en Intuïtieve ontwikkeling. Hij combineert hierbij zijn ruime ervaring in coachen, trainen en begeleiden van mensen als personeels- en quality manager in het bedrijfsleven met de oosterse wijsheden uit zijn 40-jarige sportcarrière, jarenlange studie aan het Buqi-instituut, ervaring als T’ai Chi meester, docent Taijiwuxigong, Zen leraar en Reiki Seichem Tera Mai meester. Hij geeft regelmatig les tijdens één of meerdaagse (inter)nationale Taiji en Meditatie workshops.