Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Taiji workshop op de Groene Markt was een succes!

16 Oct 2022

Wat hebben mindfulness, yoga, meditatie en Taiji met elkaar gemeen? Ze hebben een gunstig effect op je gezondheid, innerlijke ontwikkeling en rust. Taijii wordt ook wel eens Chinese bewegingskunst genoemd. En soms ook wel een gezondheids- of verdedigingskunst.

Op een druk bezochte Groene Markt in het Rijsterbos gaven Paulien, Josyn en Neeltje op zondag 16 oktober Taiji demonstraties. Een markt in festivalsfeer waar je naar hartelust duurzaam en fair-trade kunt shoppen bij zo’n 70 standhouders. Je kunt er inspiratie opdoen om duurzamer en gezonder te leven. De Groene Markt is de aftrap van de Gaasterlandse Natuurweek. Een week vol activiteiten in én over de natuur.