Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Health & Happiness Congress

05 Jan 2023

Delen = vermeningvuldigen!

Het Health & Happiness Congress is hét event waar kennis en ervaring m.b.t. geluk en gezondheid laagdrempelig met elkaar gedeeld mag worden! 

Wil je vit en vitaal 2023 in én je gelukservaring vergroten? Heb je lichamelijke of geestelijke klachten? Heb je gewoon zin om eens mee te doen met een workshop Yoga en/of wil weten hoe je een positieve leefstijl en gezondheid kan creëren? Of lijkt het je leuk om hetgeen jij doet, te delen met anderen?

Kom dan GRATIS langs of word standhouder op het Health & Happiness Congress, op zondag 22 januari van 13:30 - 17:00 uur aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek!

Standhouder worden?

Tijdens het evenement is de diversiteit groot, de gemeenschappelijke deler is dat hetgeen dat aangeboden wordt een toevoeging kan zijn op een ieders gezondheid en geluksgevoelens. Doe of verkoop jij iets wat bijdraagt aan deze facetten in het leven en lijkt het je leuk om dit te delen met anderen? Stuur dan vóór 15 januari een mail naar info@healingcentre.org, als reactie daarop zul je meer informatie ontvangen.

Workshops en lezingen

Ook worden er workshops en lezingen verzorgd door verschillende therapeuten, doktoren en practicioners waar je gratis en vrijblijvend aan deel kunt nemen. Je kunt gewoon binnenlopen en mee doen, ervaren of het iets voor je is, inspiratie opdoen of gewoon kennismaken met hetgeen zij doen.  

Het programma

13.30 uur Opening + demonstratie Taiji door Ouderen bewegen!
13.45 uur Workshop Ayurvedisch Yoga door Jolinde Lampe, Joli Vie (45 minuten)
15.00 uur Lezing door Ank Kampman (45 minuten)
16.00 uur Demonstratie Taiji door Taiji Masterclass
16.15 uur Buqi door Buqi Therapeut Frank Liew-On, Healing Centre (45 minuten)
17.00 uur Afsluiting

De stands zijn de gehele dag te bezoeken.