Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Vitaliteitsaanbieding 2024!

22 Jan 2024

Wil je je in 2024 fit en vitaal voelen, je gezondheid regelmatig een boost geven en "ruimte" voor jezelf creëren in de wervelwind van de alledaagse bezigheden? Overeind blijven staan na de zoveelste crisis in onze samenleving en de impact die het heeft en al heeft gehad een plekje voor jezelf te geven? Kijk dan eens welk Vitaliteitspakket bij jou past en wees verzekerd van een investering in je gezondheid!

Er zijn 4 verschillende Vitaliteitspakketten: UKIYO, HARTH, KOMOREBI en IKIGAI. Ben je nieuwsgierig naar wat de pakketten inhouden? Lees er hier meer over!

UKIYO

UKIYO staat voor "Living in the moment, detached from the bothers of live" en omschrijft het loslaten van het vluchtige leven om meer in het nu te zijn. Wil je stress verminderen, tot rust komen, en oog in oog komen met confrontaties met jezelf die schadelijk zijn voor je gezondheid? Kies dan voor het UKIYO Vitaliteitspakket! In het UKIYO Vitaliteitspakket zitten onze Taijiwuxigong Introductiecursussen, Taijiwuxigong Summer Course en Taijiwuxigong Workshop. Het doel van Taijiwuxigong is zelfgenezing en zelfregulering van lichaam en geest.

HARTH

HARTH staat voor onze Harthfilosofie, en omschrijft het leiden van een krachtig leven vanuit liefde, authenticiteit en verbinding, en het toepassen van een good mind practice. Wil jij in stilte terechtkomen en werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid? Kies dan voor het HARTH Vitaliteitspakket! In het HARTH Vitaliteitspakket zitten onze HARTH Meditatie Clinic en HARTH Meditatie Workshop. Gun jezelf de stilte, het licht en de liefde in overvloed en het zal je goed doen.

KOMOREBI

KOMOREBI staat voor "Sunlight filtering through trees" en omschrijft het helemaal loskoppelen van jezelf en je aandacht richten op je eigen vitaliteit en energie. Wij noemen het ook wel ‘meditatie in beweging’. Ben je op zoek naar meer balans in je leven en je bewust(er) woren van je eigen lichaam? Kies dan voor het KOMOREBI Vitaliteitspakket! In het KOMOREBI Vitaliteitspakket zitten onze Taiji Jin Workshop en Taiji Zomerstage. Door een verbeterde houding heb je meer energie en een grotere lichamelijke en geestelijke weerstand.

IKIGAI

IKIGAI staat voor "Reason for being" en omschrijft het vinden van je levensdoel, jouw diepste drijfveer om elke dag weer te doen wat je doet. Het concept van "ikigai" komt oorspronkelijk van het Japanse eiland Okinawa, waar het bekend staat om de lange levensduur en hoge levenskwaliteit van haar inwoners. Wil jij optimaal aan je levensgeluk werken, in jezelf investeren, en dieper in contact komen met je kern? Kies dan voor het IKIGAI Vitaliteitspakket! In het IKIGAI Vitaliteitspakket zitten alle evenementen uit de UKIYO, HARTH en KOMOREBI Vitaliteitspakketten. Begin aan een reis naar jezelf...