Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karateka’s actief op oliebollenloop

31 Dec 2010

De karateka’s van dojo Gorredijk (en Heerenveen en Sneek  ) waren op de laatste dag van dit jaar actief op de vijfde oliebollenloop in Gorredijk. De oliebollenloop wordt jaarlijks georganiseerd door Sport-, en Ontspanningscentrum Kortezwaag. De karateka’s van The Inner Way trotseerden de kou en plaatselijke gladheid en legden, gekleed in karategi, de vereiste 4 Engelse mijlen af en maakten hiermee alvast de sportieve aftrap voor 2011.

Aan deze oliebollenloop deden mee: Golan en Sagy Ephrati (Heerenveen), Dita Klijnsma (Heerenveen), Ike en Auke Zeilstra (Sneek), Aron Gerlag (Gorredijk), Tjalke Boonstra (Heerenveen), Tjibbe Bosma (Gorredijk) en Klaas Jansen (Sneek).

Belangstellenden zijn dinsdag 11 januari van harte welkom voor een gratis kennismakingsles Kyokushin Karate in dojo Gorredijk. De lessen vinden wekelijks - op dinsdag - plaats in de gymzaal van de Burgemeester Harmsmaschool in Gorredijk. Kinderen van 6-12 jaar zijn van harte welkom van 17.00-18.00 uur. Iedereen vanaf 13 jaar kan komen meedoen van 18.00-19.30 uur. Vooraf aanmelden is wenselijk en kan via 0515-432030