Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karateka’s dojo Franeker actief op Prestatieloop in Tzum

24 Jan 2011

TZUM – Zaterdag 22 januari jl. trotseerden een zevental karateka’s van F en F dojo Franeker de elementen tijdens de jaarlijkse prestatieloop in Tzum. Zij werden in hun queeste gesteund door die-hard Aaron Gerlag van dojo Gorredijk die enkele weken geleden nog actief was op de oliebollenloop in Gorredijk..

Dit jaar werd de loop in Tzum alweer voor de 26e maal georganiseerd door SC Friesland en VV Tzum. Gezamenlijk legde het team 6 kilometer. Leuk detail was dat ‘locals’ Willem (en twee van zijn kinderen) en Romano onder toeziend oog van vele dorpsgenoten de nodige kilometers aflegden. Deze klus werd uiteraard geklaard door alle zes deelnemers. Zij ontvingen dan na afloop ook hun welverdiende aandenken. Deelname aan de loop was ook weer een goed een mooi en ludiek PR-moment voor de karate-activiteiten in Franeker. Daar wordt iedere op donderdag van 17.00-19.30 uur karateles verzorgd door Sportclub F en F. Wij feliciteren de deelnemers met hun behaalde succes.