Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Gert-Jan Pels, Joy Liew-On en Peter Smit behalen podiumplaatsen op Italian Open Kyokushin

01 Feb 2011

TARANTO – Zaterdag 29 januari hebben F en F The Inner Way karateka’s Gert-Jan Pels, Joy Liew-On en Peter Smit alle drie een podiumplaats weten te bereiken op de Italian Open Kyokushin Championships in San Giorgio Jonica, Italie. Pels behaalde de eerste plaats in het heren zwaargewicht (+80 kg.), Joy Liew-On nam de tweede plaats voor haar rekening in de open gewichtscategorie bij de dames. Peter Smit behaalde de tweede plaats in het heren lichtgewicht (-70 kg.). Het Open Italiaanse kampioenschap werd georganiseerd door Sensei Francesco Fina (4e dan) van de Kyokushin Union Italia. Naast de deelnemers van Sportclub F en F The Inner Way was Nederland eveneens vertegenwoordigd door Kamakura dojo Gordeau en waren er teams uit Libanon, België en Zwitserland.

In totaal namen zo’n 35 volwassen karateka’s deel aan dit derde open Italiaanse Kampioenschap, waar tevens een aantal junioren partijen op het programma stonden. Naast podiumplaatsen voor het karate-team van F en F gingen er podiumplaatsen naar Italië, Zwitserland, België en Nederland.