Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Open dag van The Inner Way

05 Feb 2011

Zaterdag 5 februari vond van 10.00-16.00 uur de allereerste open dag van Sportclub F en F The Inner Way plaats. Nog nooit in het – ruim twintigjarig – bestaan van de club werd er eerder een open dag georganiseerd. Zaterdag 5 februari was het dan voor de eerste keer. Belangstellenden konden zich verlustigen aan diverse gratis proeflessen, om er op een laagdrempelige manier achter te komen welke leuke sportieve activiteiten er bij The Inner Way worden aangeboden.

Zo begon de dag met een proefles Karate voor jong en oud gezamenlijk. Aansluitend was er een les Body Fit – een work-out van 30 minuten op muziek waarbij armen, benen en torso worden gestaald . Het ochtendprogramma werd besloten met een workshop Tai Chi – goed voor lichaam en geest. Het middagprogramma startte met een les Kickboksen. Daaropvolgend verzorgde het demoteam van Dansstudio Boombox! een spetterende demonstratie Hip Hop Dance. Het demoteam, o.l.v. instructrice Joy Liew-On, was hiervoor ruim drie weken in voorbereiding geweest en het eindresultaat mocht er wezen! Super…. Volgende was een proefles boksen. Eerst wat technische aanwijzgingen en vervolgens aanpakken op de bokszakken, even lekker stukgaan. De open dag werd besloten met een les Fit ‘n Fun – waarbij diverse high impact schop-, en stootcombinaties op muziek werden uitgevoerd. Bekijk alle foto’s hier.