Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

7 Days of Inspiration ook in Sneek

01 Mar 2011

In het kader van 7 Days of Inspiration hield het Healing Centre F en F The Inner Way vandaag open huis.  In samenwerking met Barbera Smit van SmitCon konden belangstellenden vandaag aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek terecht voor wat “handige energie” . Verschillende vrijwilligers hadden zich verzameld om de energie te laten stromen en korte behandelingen te geven.

7 Days of inspiration, wat is dat? (bron: www.7di.nl)

In 7 dagen Nederland upgraden door het verspreiden van een bak inspiratie en het richten van alle bouwenergie in Nederland. Dat was het idee van Martijn Aslander in 2009. Martijn liet zich inspireren door het clean up project in Estland (http://bit.ly/8BUTR). Om dit initiatief in beweging te zetten, besloten Olga Plokhooij, Fanny Koerts, Abdul Advany en Nils Roemen een team te vormen.

Inmiddels is 7 Days of Inspiration uitgegroeid tot een buzz waar 14 steden in Nederland aan deelnemen. In totaal wordt er aan 32 initiatieven gewerkt door deze steden. Gewoon door te doen. Gewoon door elkaar te inspireren om meer mogelijk te maken.

In de week van 28 februari tot 6 maart zullen de resultaten van al die gebundelde energie zichtbaar worden door heel Nederland. In 6 dagen stampen we de initiatieven uit de grond. Op de zevende dag is het Feest! dan vieren we het schitterende resultaat van de 6 voorgaande dagen: maatschappelijke initiatieven die er toe doen en die blijvend waarde hebben gebracht.