Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Programma Spring Camp 2011 Online! Instructeurs uit Spanje, Hongarije en Duitsland gearriveerd voor Kyokushin Spring Camp 2011 in Sneek

11 Mar 2011

Zojuist zijn de int.  karate-instructeurs uit Spanje, Hongarije en Duitsland gearriveerd in de dojo aan de Lange Veemarktstraat 3. Ze genieten nu van een heerlijk aankomstdiner in de dojo en binnen een uur zullen ze inchecken in het Stayokay hotel aan de Oude Oppenhuizerweg en maken zich daarna klaar voor de Kick off van dit Spring Camp die zal plaatsvinden in de gymzalen van de RSG om 20.00 uur.

Ruim 90 karateka’s varierend in leeftijd van 9 tot …… maken hun opwachting tijdens deze vijfde editie.  Kihon, Kata, Kumite en alle andere Kyokushin facetten zullen tijdens dit weekend aan bod komen. Naast de gebruikelijke karate-trainingen, zullen de deelnemers tevens de gelegenheid worden geboden deel te namen aan lessen Boksen en Kickboksen.