Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

35+ Karate-examen bij The Inner Way

07 Apr 2011

Suzanne Dijkstra en Ike Zeilstra uit Sneek,  Doete Alberda uit Wirdum en Froukje Zijlstra uit Ylst zijn woensdagavond 6 april alle vier geslaagd voor hun 35+ karate-examen bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek.

Zij deden dit door goed te scoren op de onderdelen Kihon (basisoefeningen red.),Ido Geiko, Kata (stijlvorm red.), Juji Kumite (sparring red.) Conditietest, en Tamashiwari (breektesten red).

Suzannne en Ike behaalden beide hun 8e kyu (blauwe band), Doete Alberda behaalde de 9e kyu (witte band met zwarte slip) en Froukje Zijlstra maakte haar examendebuut en behaalde de 10e kyu (witte band).

Sinds eind 2009 verzorgt Sportclub F en F The Inner Way op woensdagavond en zaterdagochtend karatelessen speciaal voor dames en heren boven de 35 jaar die graag recreatief met de Japanse karatesport bezig willen zijn.